Skip to main content
Nieuws

Cosi vuurtafels nu met gratis glasset t.w.v. €119,95!

By 10 juli 2019maart 23rd, 2023No Comments

Wilt u ook gebruik maken van uw tuin tijdens de hersft- en wintermaanden? Zodat u langer kunt genieten van gezellige en sfeervolle momenten met familie en vrienden?  Breng dan extra sfeer met één van de vuurtafels van Cosi. Tijd om langer te genieten van het buitenleven!

De vuurtafels van Cosi

De vuurtafels van Cosi hebben een minimalistisch design en zijn naar eigen smaak samen te stellen. Kies voor de Cosiloft 100 Vuurtafel als u op zoek bent naar een prachtige lounge tafel. Zo heeft u gelijk de sfeer maar ook de handigheid van een salontafel. Bent u meer op zoek naar een vuurtafel die lijkt op een kampvuur? Dan is de Cosidrum 70 de stijl waar u naar op zoek bent. Daarnaast is het ook mogelijk om de vuurtafel als roomdivider te gebruiken. Dit kan met de Cosiloft Divider. Zo maakt u gemakkelijk een mooie afscheiding op uw terras.

Cosi vuurtafel + glasset actie!

Afgelopen seizoen zijn we begonnen met het verkopen van de producten van Cosi. Daarom hebben we een actie met de vuurtafels. Bij aankoop van een vuurtafel krijgt u namelijk een glasset t.w.v. €119,95 cadeau!
– De Cosi glasset is fantastisch om de vuurtafel helemaal af te maken.
– Ideaal wanneer er kinderen of huisdieren in de buurt zijn
– Elke Cosiglobe wordt geleverd incl. keramische houtblokken, lavastenen, gasdrukregelaar met gasslang en zwarte beschermhoes!

Let op! Deze actie duurt tot en met 31 december 2019.